Etusivu » Palvelut

Tekstit on käännetty automaattisesti

Virkistävät ja rentouttavat kauneushoitopalvelut Turusta

 

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista kauneudenhoitoa jokaisen tarpeisiin. Laajasta valikoimasta löydät kauneudenhoitopalvelut – kaipaat sitten rentouttavaa, virkistävää hemmottelua tai omaa laatuaikaa kauneudenhoidon parissa.

Teemme kaikki hoitomme aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti, kuuntelemalla asiakkaan toiveita ja ottaen huomioon ihon kunnon.

Seuraamme jatkuvasti kauneudenhoidon kehittyvän ajan trendejä ja osallistumme koulutuksiin useasti, jotta voimme kehittää ammattitaitoa ja tietämystä sekä, että voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Aukioloajat

Maanantai
9:00 - 20:00
Tiistai
9:00 - 20:00
Keskiviikko
9:00 - 20:00
Torstai
9:00 - 20:00
Perjantai
9:00 - 20:00
Lauantai
sopimuksen mukaan
Kasvojenhoito

Kasvohoidot

Korkea laatu ja yksilöllinen hoito

Kasvohoidot kaiken ikäisille ihon kunnosta riippumatta. Kasvohoidot suunnitellaan ja tehdään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja ihon hoitotarpeen mukaisesti.

Teemme perinteisten kasvohoitojen lisäksi mm. Radiofrekvenssihoitoja, ja neulattomia mesoterapiahoitoja. Kaikkiin hoitoihimme on saatavissa sarjahoitoja.

Sokerointi

Sokeroinnit

Terve, karvaton ja pehmeä iho

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisälllä yleisesti allergisoivia aineita. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyitä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Teemme sokerointeja niin naisille kuin miehille.

Jalkahoito

Jalka- ja käsihoidot

Kevyet askeleet ja pehmeät kädet

Jalka- ja käsihoidot ovat hemmottelun aatelia, mutta myös tärkeää. Teemme rentouttavat ja kaunistavat jalkahoidot ja käsihoidot, manikyyrit sekä pedikyyrit asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Jalkojen hoito vaatii erityistä huolenpitoa. Säännöllinen hoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä. Lisäksi hyvin hoidetut kädet ja kauniit kynnet antavat itsevarmuutta ja hyvää oloa. 

Hieronta

Hieronnat

Lihasten ja mielen rentouttaja

Hieronnalla on paljon vaikutuksia yleiseen hyvinvointiin, kuten kivun lievitys, aineenvaihdunnan ja unen parantaminen, immuunisysteemin tehostaminen sekä kauneusvaikutukset.

Säännöllisellä hieronnalla voidaan
ennaltaehkäistä ja hoitaa monia vaivoja. Yksipuoliset staattiset asennot, fyysinen työ tai kova treeni ovat yksiä yleisimpiä arkipäiväisiä vaivojen syitä. 

Kulmakarvat ja ripset

Kulmakarvat ja ripset

Huoliteltu ja pirteä ilme

Kulmien ja ripsien muotoilu ja värjäys on helpotus kiireiselle naiselle, joka haluaa ilmeen pirteäksi nopeasti ja helposti. Hoidetut ja huolitellut kulmat ja ripset eivät välttämättä tarvitse lainkaan meikkiä.

Säännöllinen huolto on helppo tapa ylläpitää huoliteltua ja luonnollista ulkonäköä. Muotoillut ja värjätyt kulmakarvat antavat kasvoille raamit ja ryhdikkyyttä sekä tuo kasvoille piristystä ja antavat katseelle syvyyttä.

Varaa aikasi varauskalenterista