Etusivu » Toimitus- ja tilausehdot

Tekstit on käännetty automaattisesti

Toimitus- ja tilausehdot

Näitä yleisiä toimitus- ja tilausehtoja sovelletaan myyjän ja lahjakortin ostajan välisessä sopimussuhteessa. Myyjällä on oikeus perua tehty tilaus tai purkaa kauppa, mikäli yleisiä sopimusehtoja tai palvelukohtaisia erityisehtoja on rikottu.

Lahjakortin osto- ja toimitustapa

Ostaja ostaa lahjakortin myyjän verkkosivuilta tai hoitolasta. Myyjä lähettää ostetut lahjakortit ostajan ilmoittamaan osoitteeseen (ostaja tai lahjakortin saaja), kun ostotapahtuma ja ostajan maksusuoritus on vastaanotettu.

Lahjakorttien hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.

Ostaessaan lahjakortin, asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassaolevat yleiset toimitusehdot ja palvelukohtaiset erityisehdot.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Peruutusoikeus

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa verkkopalvelun kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty, palvelun ajankohta on jo varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruutuksen yhteydessä.

Käyttämättömiä tai osin käytettyjä lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.